Min bloggliste

torsdag 20. juni 2013

HORTENSIA, MIN FAVORITT


HORTENSIA, MIN FAVORITT
Åhh, jeg er så glad i disse hortensia blomstene, kjøpte med meg noen sånne fra søstrene lye i forrige uke, har plassert de litt forskjellige plasser. Det er så deilig å få inn litt friske blomster og ikke minst litt farger Ny blå pute fra Tine K home.
Godt med masse puter i kosekroken.Et loppefunn jeg fikk kjøpt meg, malt og byttet knotter, så da ble det riktig så fint.
Lampen er fra Ikea, elsker å bryte med litt kontraster.Åhh, det var helt herlig å komme hjem i dag. Føler jeg har vært på farten i ukesvis nå. 2 uker offahore, rett i bryllaup og rett på kurs i 4 dager.
Selv om vi skal reise på lørdag igjen så er det hvertfall sammen med familien,jeg ser virkelig fram 
til to uker sammen med mine to beste. Jeg har aldri vært i Italia før, så det blir veldig spennende.
Det har alltid vært et land som virker fristende å reise til.
God mat, frodig og fint landskap, og ikke minst sol og strand.

Har dere noen fine ferieplaner?

Klem Linda

6 kommentarer:

Anonym sa...

Herligt med Italia ferie, Linda! Kor ska dåke? Eg har vært i Milano. Nå er me i Firenze et par dager, så ska me reise videre i Toscana noen dager til. Været, maten, kulturen, språket og atmosfæren er heilt topp! Du kan gleda deg! Dersom dåke ikkje skal være langs kysten, så anbefaler eg at dåke har tilgang til basseng ;) Nyt feriedagane og kvarandre. God klem fra Julie ;)

Fridas lille hjem sa...

Hei :-) Åhh, no glede eg meg bare endå meir :-) vi skal til ancona kysten, Alba Adriatica heiter det, absolutt ikkje noe typisk turistplass, det gjør det ekstra spennande, vi har leige bil i to veker så vi skal kjøra litt rundt der nede. Vi har leilighet med basseng og Strand utforbi så det blir litt bading og farting :-) glede oss. Kos dokke videre, og kom gjerna med tips vist du komme på noe?:-) vi ska avslutta tre netter i Roma tilslutt, har hørt så mye fint om byen.

Anonym sa...

Hei:-) jeg lurte på hvilken farge dere har brukt i stuen og på kjøkkenet?:-)

Fridas lille hjem sa...

Hei, fargen heter Kalk og er fra Jotun :-)

MittLilleHjerte sa...

Nydelige Hortensia og kjempefine bilder:)
Gøy med loppis funn og det passet veldig fint inn hos deg:)
Ha en fin dag videre;)
Klem Janne

amalieshus sa...

Du har det fint :) Liker kontraster eg og!