Min bloggliste

onsdag 10. juli 2013

INNGANGSPARTIETINNGANGSPARTIET

Da var vi på plass i hjemmet etter to herlige uker i Italia.
Jeg er veldig glad i å reise så jeg kunne godt blitt en uke til. Vi hadde litt dårlig vær den første uka, men siden vi hadde leigebil kjørte vi en del rundt, så det har vært en fin opplevelsesferie.
Vi avsluttet i Roma, den fineste byen jeg noensinne har vært i. Tenkte at jeg skulle lage et eget innlegg til dere av ferien.

Sommeren går så uendelig fort, nå skal jeg på jobb igjen i morgen tidlig i to nye uker. Det har ikke blitt så mye huslig arbeid de siste ukene , vi  har store planer om å få malt huset i år, vi er bare nøtt til å finne tid til det. Det er søren ikke enkelt når det regner innimellom og man skal heller ikke male når det er sol har jeg forstått???  Men når jeg kommer hjem fra jobb så får jeg se om jeg får svingt malerkosten uansett :)

Slik ser inngangspartiet ut i dag.
Jeg har satt ut noen rosa møbler som jeg kjøpte for et par år siden. Noen som vet om det går ann å 
spraylakkere slike møbler?

 Møblene er kjøpt hos Ølen møbel, det samme med de blomstrete putene, lurer på om de er fra green gate serien. Kunne tenkt meg å spraylakkere møblene hvite, men usikker på om jeg bare vil ødelegge de da,
tar gjerne imot tips?? 
Er veldig glad i de store søylene våres ved inngangspratiet, veldig glad for at vi valgte det,
vi har planer om å flise trappetrinnene, men aner ikke helt hva vi skal velge enda. Guu det er mangen valg å ta så det tar litt tid :)Ønsker dere en fin sommerdag.
Nå er det kostid med dullemor før jeg reiser.


Klem fra Linda1 kommentar:

Anonym sa...

Så utrulig flott inngangsparti,kjempefint med dei flotte søylene:)
Kjenner til det med å få malt,ikkje lett med så skiftende vær men håper dere finner tid til det!
Nyt dagen!
Klem fra Lillian