Min bloggliste

mandag 9. desember 2013

JUL I VÅRT HUS

JUL I VÅRT HUS

Jul er eg utrolig glad i, fra barndommen min har eg bare masse gode minner fra jul
sammen med både familie og venner. Siden jeg skal ut på jobb tidlig 3.juledag i år så starter julepyntingen tidlig for oss i år, slik at vi får nyte den lengst mulig.
Jeg var på kurs i Stavanger mandag og tirsdag forrige uke, og da fikk jeg unnagjort nesten alle pakkene, herlig. Så nå er det bare kos igjen. Jeg stresser ikke med å vaske ned hele huset, jeg bruker heller tida mi på å grise og bake i stedet. Ikke så mangen sortene har det blitt, men pepperkaker og et på begynt pepperkakehus er på vei. Hvem skal vel kikke i skuffene våres likevel? Jeg rydder og vasker litt underveis i pyntingen jeg. Pytt pytt.
Juletreet er pynta. Vi kjøpte falsk tre på plantasjen i år, jeg er kjempefornøyd. Halv pris på fine nissen og så den måtte jeg også ha. Frida syns det var veldig stas med så stor nisse i hus.I år har jeg valgt å pynte treet i hvitt, kobber, sølv og grønt.  Naturelementer i hus er viktig for meg, elsker å ta inn busker og pinner. Heng noen fine julekuler på så har du en fin dekor langs veggen. Jeg har nemlig brukt denne som pakkekalender. Tenkte å vise dere det. Jeg har bare hengt opp tre pakker samtidig på pinnen. Vi har hatt våres samtaler med Frida, for her vil vi gjerne åpne alle på en gang.

Litt tomt i vinduskarmene her gitt, jeg fikk beskjed av mannen at vist vi skulle feire jul her til neste år så måtte vi ha litt meir ting sånn at det blei litt meir koselig. Det var ikke koselig nok sånn som det var nå, haha! Det er jo så vanskelig å finne spesielt veggpynt.
Pong pongs er hengt opp sammen med masse kongler. 

Kanelhuset er komt på plass. Sjekk den koselige puta fra kremmerhuset i herlig varm hvitfarge med fin snøkrystall på.
 Frida pynter pepperkaker, men det meste av pynten går i munnen. Nam Nam.
 Vi har en egen krok til nissene våres som vi tok frem i dag. Så jeg og frida har pynta med litt mer rødt nå. Jul for meg er tradisjon, så ja jeg følger moten litt og handler noe nytt, men det gamle forblir alltid, nissene må frem, det blir ikke jul uten røde puter i sofaen og nisser i kroken.


 Jeg hengte forresten opp brune gardiner på kjøkkenet i dag, det luna det litt mer enn de hvite nå på vinteren. Fine gardiner fra mille moi i lin. Det ble masse bilder på engang. Det er masse fine pynta julehus rundt omkring. Kjempekoselig.
Det kom til og med litt snøfør helga, ble skikkeig lei meg når det regna vekk i går. 
Det var jo så koselig med snøen her, håper den kommer snart tilbake. Kos dere masse i førjulstiden.
Jeg har noen flere innlegg på lur. Jeg har jo enda ikke vist den enkle adventstaken.


Klem fra Linda
1 kommentar:

Jatte sa...

Kjempekoselig julehus :D

Ha en fin kveld,
Klemmer.

Psst, bli gjerne med på give away inne hos meg!