Min bloggliste

tirsdag 19. februar 2013


LOPPIS


På lørdag hadde vi loppemarked i Odda, der vi prøvde å samle inn penger til barn og kvinner i Tanzania. Vi har en vennine som skal ned dit for sin praksisperiode via skolen, og da hadde hun lyst å gjør en god gjerning. Vi venniner ville selvfølgelig hjelpe. Vi samlet inn lopper som folk ville kvitte seg med, solgte kaker,klær og lodd.  Pengene vi samlet inn går til to ulike sentre. Det ene er Zion Care- et barnehjem der vi kan hjelpe med skolegang, bøker, klær og mat. Det andre er Kiwohede- senteret. Dette er et senter for barn og kvinner som har vært utsatt for menneskehandel og mishandling. Her vil vi gi penger som er med på å hjelpe dem til å komme tilbake til samfunnet, ved bl.annet skolegang og psykologhjelp

Vi fikk samlet inn 10 000kr, noe vi syns er kjempebra. Så takk til alle dere som var med å bidro til dette.Dett var noe av loppene jeg fant, riktig lekre ikke sant?haha!
Handlet meg en sprayboks på Grindheim (lokal butikk), og dekte til vaskerommet med plastikk. Så i går kveld satt jeg i gang å spraylakkerte. Ikke særlig lurt å spraye på vaskerommet, ikke tenkte jeg på at spraylukten gikk i ventilasjonsannlegget, og vips luktet det spraylakk i hele huset, opppsiii.

Her er resultatet :

Nydelig hvit og fin lysestake. Nesten ikke til å kjenne igjen.
Så enkelt og så fint for en veldig billig penge.

 Den hvite skjenken er et finn funn som jeg har maltDen lille rød er en valentinesblomst fra kjæresten, og den hvite lykten er det Frida som har
lagd i barnehagen før jul. Den ble jeg såå glad for.Disse oppbevaringsboksene ble sånn. Supersøte små bokser. Har ikke bestemt meg helt for hva
jeg vil bruke de til enda. Så de står bare her på kjøkkendisken imens.
Den lille kanna har jeg ikke sprayet enda. tenkte å spraye den i en mintgrønn farge.Ha en fin kveld videre.


Klem til dere.
6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var skikkelig fint! Åhr, du er så flink til å pussa opp og gjøra gammalt nytt. Til stor inspirasjon for meg, men kunne du tenkt deg å laga ein "step-by-step"-forklaring? Og visa kva du bruker, som kva spray du har brukt?

Beate lille verden sa...

så stilige de blei :)

Fridas lille hjem sa...

Takk til dokke begge to, lure på om eg sa ha til å laga er sånt innlegg tidligare, og glømte det ut. Så selvfølgelig kan eg det :-) ska prøva og få gjort det i helga :-)

My Dream sa...

Blei dritbra... D e stooooort loppis her i Helgo :) glede meg.... Kom gjerne å ver m :) vi har plass t dåke visst dåke vil sova her :)

Regnbuedrops sa...

Det ble kjempe fint =D
Flinkis!
Du spurte meg for litt siden hva jeg redigerer bildene mine i, jeg bruker Photoscape og Photoshop ;)
Klemmer fra meg

Bondekjerringa sa...

Kjempefint! Og en veldig god gjerning, ingen tvil om det. Kjekt at dåkke fikk samla inn så mye :)