Min bloggliste

tirsdag 25. september 2012





BORDPYNTING OG ENDA MER BARNEBURSDAG

God morgen alle sammen, da sitter jeg godt plantet i sofaen mens tuppa ligger å sover, hun har holdt oss våken om nettene de siste dagene, så ikke så mye søvn å få her i huset om dagen,
nye tenner er på gang, så nå håper jeg snart det blir en pause. 
Kjenner øyenlokkene er ganske så tunge i dag.

I går var siste feiring av snuppa vår,Det ble en nokså hektisk dag, for jeg måtte til tannlegen klokka 14 og gjestene kom kl 16 , så det var ingen tid å miste. Jeg måtte bore to hull i tillegg, så den
som stod lespende med to lammet kjakar da de kom inn døra, jo det var meg, haha!

 Når det først er bursdag i hus så liker jeg å stelle i stand litt ekstra, spesielt nå når vi bor i nytt hus, da er det ekstra kjekt.



Middagsbordet







Fant fram igjen løperen som jeg brukte under barnedåpen til Frida, den selges metervis, så jeg hadde en 
god del igjen. Den er kjøpt hos Pandoras eske. Det samme er skoene som
er på bordet.















Kjolen som Frida har på seg brukte jeg når jeg var liten, så den er 26 år gammel.
Den er det Oldebesta til Frida som har strikket. 

Det var kjekt å få sitt første par med støvler, det kommer godt med i dette regnværet.



Håper dere finner litt inspirasjon vist det er andre der som har barnebursdag rett rundt hjørne.
I dag skal jeg nyte siste dagen med Frida, imorgen bærer turen til Bergen så er det ut på jobb på torsdag.
kan ikke fatte at jeg har vært hjemme 5 uker allerede.

Ha en fin Tirsdag

-Linda-

5 kommentarer:

T sa...

Hei! Har akkurat funnet bloggen din. Så fint hus du har!:) Hvor har du kjøpt Tine K lampen din? Er den størrelse L? Har lyst på en selv, de er så innmari fine:D

Fridas lille hjem sa...

Hei :) Tusen takk for det, jeg har str XL på min lampe, den som er str L, er egentlig ganske liten i forhold. Jeg kjøpte min på på brunos interiør i haugesund alle butikker har vært utsolgt en god stund nå, vet fagmøbler i Ølen og de fleste andre butikker får de inn igjen nå i månedsskiftet, så da gjelder det å vær kjapp, for trur det er mangen som venter på de. De er utrolig fine, så vi er veldig fornøyd med den. Vurderer en hvit over stuebordet også, i str L.

Lykke til med lampevalg :)

T sa...

Tusen takk for det!:) Har funnet den på en nettside nå, og skrevet link til min kjære som er bortreist på jobb - ønsker meg den til jul:D

Så fint du hadde pyntet til barnebursdag!:) Har selv en liten jente som fyller 1 år i januar. Gleder meg til å lage kake og pynte for henne :)

Synes det er utrolig kult at jeg har funnet en interiørblogg der stilen er veldig lik min:D Vi bor i en enebolig fra det tidlig 80-tallet, kjøpte og tok over i fjor høst. Holder på å pusse opp, og har akkurat malt spisestuen i fargen "kalk". Kom over bloggen din da jeg googlet "kalk", for å finne inspirasjon. Har hvit spisestue (Palermo fra Bohus), men har i mange måneder sett på Tolix stolene. Får se om det blir etterhvert:) Har kjøpt en krakk i "Tolix-stil" fra Kid som pryder ved siden av, så det får holde foreløbig:))

Fridas lille hjem sa...

Så kjekt at du liker bloggen og bli inspirert, det er det som gjør det kjekt å blogge! Kalk er utrolig fin farge, den er så behagelig og passer til det meste av interiør.

Spennendes tid for dere med opppussing, og ikke minst interiør som kommer etterpå. Jeg koser meg glugg nå når jeg får dille rundt her.
send meg gjerne link vist du har blogg ogsså.

Lykke til med opppussingen. Her har det blitt enda en Tine K lampe i stua som jeg skal vise frem når den er hengt opp.

T sa...

Takk for det!:) Jeg har dessverre ikke blogg! Prøvde meg på en oppussingsblogg tidligere, men oppdaterte så sjelden at det var ikke vits. Kanskje senere en gang:) Er på Instagram da, har du det?:)