Min bloggliste

torsdag 5. juli 2012

SNART...

er vi i mål, det nærmer seg innflytting med store skritt, vi har jobba mye de siste dagen for å rekke alt før håndtverkerne skal på ferie, så i dag har vi fått vann i huset, og imorgen så har vi strøm, yeah! Slepper vi å gå på do hos naboen når vi er der oppe å jobber. I går begynte vi å legge gulv i hoved etasjen, til og med JEG var med, og det var faktisk veldig kjekt, og enkelt.Vi kom ganske langt i går, så da ble resten unnagjort i dag, så no er det ikke mye igjen, weeeeee.....

 Dere må se bort i fra alt rotet,så nå mangler vi bare lister langs gulvet.

Her er vel den eneste ryddige flekken som er i stua. Er utrolig fornøyd med gulvet sjølv om det ikke er v-fuge mellom. Og fargen på veggen kom mye mer frem nå. Synd vi ikke har så mye møbler enda, jeg fikk forresten kjøpt meg sofa. Det ble marbella sofa fra living sjølv om det var 10 ukers leveringstid. Vi får heller være litt møbelløs i begynnelsen. Vi har en nødløsning som vi kan bruke en liten stund.


På tirsdag kom trappa vår ,endelig! Vi valgte Oslotrappa fra trappering.Vi oppgraderte trappa litt fra den som var med i byggesettet, den som var med var helt ordinær,syns det gjorde seg med de søylene og litt utskjæringer på spilene. En trapp skifter man sjelden ut så det er en av de tingene vi ville legge litt ekstra penger i.


I helgen er det bluesfestival, det blir...gøy gøy gøy. Frida skal leveres hos mamma og pappa i morgen,så vi kan ut å kose oss. Godt å få litt kjærestetid sammen igjen. Det er første gang lille tuppa vår skal være vekke fra oss en hel helg, litt skummelt, men samtidig så er det veldig deilig og få litt barnefri. Håper været holder seg like bra som i dag.
Det blir nok litt husjobbingen i helgen også, så jeg skal holde dere oppdatert.


Kos dere resten av kvelden.-Linda-


1 kommentar:

Anonym sa...

[p]In addition, the shoe owns excellent cushioning and highest influence protection type the used of the Max Air . Because [url=http://www.lebronnewshoes.com]lebron 9 shoes[/url] of that many have purchased LeBron basketball shoes . Gloria gave him a miniature hoop and ball when he was an infant, and he amused himself for hours each day with the toys . It really is all about the numbers . There have been just three other players since the beginning of the NBA that have averaged better than 20 points, 5 assists, and 5 rebounds in each game for their rookie campaigns . Be confident on ourselves because everyone is unique and we [url=http://www.lebronnewshoes.com]all lebron shoes[/url] cannot change how we were created unless you are considering cosmetic surgery.[/p][p]This Cannon colorway and many more Lebron 9 colorways are destined to be "must have" kicks for most avid sneakerheads . Air Yeezy Glow Additional heel protection, comfortable [url=http://www.lebronnewshoes.com]lebron james 9 shoes[/url] high memory polyurethane molding . Kevin Garnett is about seven feet tall and is treated as a single on the greatest almighty players . [url=http://www.lebronnewshoes.com]lebron new shoes[/url] Furthermore . All that is left for you to do is come up with content for your news letter, even if it's something [url=http://www.lebronnewshoes.com]lebron basketball shoes[/url] as simple as site updates.[/p]