Min bloggliste

torsdag 5. juli 2012





SNART...

er vi i mål, det nærmer seg innflytting med store skritt, vi har jobba mye de siste dagen for å rekke alt før håndtverkerne skal på ferie, så i dag har vi fått vann i huset, og imorgen så har vi strøm, yeah! Slepper vi å gå på do hos naboen når vi er der oppe å jobber. I går begynte vi å legge gulv i hoved etasjen, til og med JEG var med, og det var faktisk veldig kjekt, og enkelt.Vi kom ganske langt i går, så da ble resten unnagjort i dag, så no er det ikke mye igjen, weeeeee.....

 Dere må se bort i fra alt rotet,så nå mangler vi bare lister langs gulvet.

Her er vel den eneste ryddige flekken som er i stua. Er utrolig fornøyd med gulvet sjølv om det ikke er v-fuge mellom. Og fargen på veggen kom mye mer frem nå. Synd vi ikke har så mye møbler enda, jeg fikk forresten kjøpt meg sofa. Det ble marbella sofa fra living sjølv om det var 10 ukers leveringstid. Vi får heller være litt møbelløs i begynnelsen. Vi har en nødløsning som vi kan bruke en liten stund.


På tirsdag kom trappa vår ,endelig! Vi valgte Oslotrappa fra trappering.Vi oppgraderte trappa litt fra den som var med i byggesettet, den som var med var helt ordinær,syns det gjorde seg med de søylene og litt utskjæringer på spilene. En trapp skifter man sjelden ut så det er en av de tingene vi ville legge litt ekstra penger i.


I helgen er det bluesfestival, det blir...gøy gøy gøy. Frida skal leveres hos mamma og pappa i morgen,så vi kan ut å kose oss. Godt å få litt kjærestetid sammen igjen. Det er første gang lille tuppa vår skal være vekke fra oss en hel helg, litt skummelt, men samtidig så er det veldig deilig og få litt barnefri. Håper været holder seg like bra som i dag.
Det blir nok litt husjobbingen i helgen også, så jeg skal holde dere oppdatert.


Kos dere resten av kvelden.



-Linda-


Ingen kommentarer: