Min bloggliste

søndag 12. august 2012

AVSLAPPING PÅ HYTTA 


Da var vi hjemme igjen etter en deilig langhelg på hytta. Det er
virkelig  terapi for sjelen å komme opp der, stille og rolig,mye kvalitetstid og ikke minst tur i fjellet 
Som vi begge liker veldig godt. 
Den første dagen fikk vi oss til og med en geite venn da vi var på tur, Frida vare helt frelst,den var skikkelig tamm og kosete. Og mye kos og klapp fikk den, så da vi skulle fortsette turen, ville geiten være med oss. Den fulgte etter oss et godt stykke før vi begynte å tenke at den kan jo ikke forlate flokken sin helt.
Vi skulle over en bru og håpte at geiten ville bli igjen på andre siden, den brekte og såg skikkelig frustrert ut der den stod.
Vi fortsatte turen videre med litt dårlig samvittighet, men plutselig hørte vi en ekstrem bjelleklang og der kom geiten hoppende etter oss, den hadde gått over bruen og hoppet rett over gjerdet. Så følgesvennen vår ble med videre.


Det er skikkelig fint å vær til fjells. Vi har kost oss masse med bading, grilling og noe godt i glasset på kvelden. 
På lørdag kom foreldrene og søstrene mine så da ble vi en hel gjeng. Så da ble det liv rundt bordet.
Frida koser seg i bæremeisen, her var det mye nytt å kikke på.I dag var utolig deilig vær, vi gikk den til denne paradis plassen som vi brukte mye da vi var små og det var fine og varme sommerer. Kan ikke skryte av temperaturen i elva, den var på knappe ti grader, men jammen kom vi oss uti hele gjengen. Det var et forfriskendes bad.
Da må dere ha en fin fin søndag dere, så kommer det flere innlegg om huset i uka som kommer.


Klem fra

-Linda-

Ingen kommentarer: