Min bloggliste

fredag 3. august 2012"SPA" I EGET HJEM

Badet i hovedetasjen begynner virkelig å ta sin form, vi mangler speil og div små ting. Jeg har ikke funnet det rette speilet enda, så jeg får smøre meg med tålmodighet og vente til jeg finner det. Dette badet er en av de rommene jeg er mest fornøyd med, jeg får en god følelse av velvære når jeg går inn her og det var akkurat det jeg ønsket. 

Skjenken kan man vel si er et loppefunn. Det var en butikk her i bygda som skulle legges ned og da såg jeg denne skjenken i utstillingsvinduet og da tenkte jeg at den hadde passa perfekt på badet mitt. Så da var jeg inn å spurte om å få kjøpe den og jeg ble glad når butikkdama sa at det kunne jeg. Noen strøk med maling så ble den kjempefin. Det er dører til den også, men jeg fant ut at jeg ville prøve uten først,jeg får litt mer spafølelse når jeg ser de hvite sammenrullede håndklene. Kinavasken syns jeg passet godt inn med de andre flisene, var litt spent på om det ville bli too much, men det syns jeg ikke. Den hvite skjenken bryter det litt. Fant denne fine såpedispenseren på Frøland flis når jeg var innom forrige uke. Den er utrolig lekker og kommer fra Lene Bjerre.Er spent på hva dere syns?
Happy weekened til alle sammen.
-Linda-6 kommentarer:

Anonym sa...

Heilt fantastisk fint Linda, syns det va knall fint med open disk her inne, forstår akkurat ka du meine :)
glede med sånn te å komma å sjå skikkelig.
Klem fra Astrid

Fridas lille hjem sa...

Tusen takk, ja det begynne å fyllas opp i huset etterkvert,herlig!

Anonym sa...

Hei, hvorfra kommer vasken? Kjøpt på nettet? Måtte dere betale frakt og moms? :)

Fridas lille hjem sa...

Hei, jeg har kjøpt vasken på chinasink. Com, den er fra kina, jeg betalte bare frakt, ingen moms på den. Det er hvertfall et firma jeg varmt kan anbefale, kjempegod service :-) har du blogg ? Vasken er ikke så dyr heller, kom på 3000 kr og det var med frakt. Og det er jo en mosaikk vask :-) klem

Anonym sa...

Hvilken flis er de brede på veggene? Kjempefin farge.

Fridas lille hjem sa...

Hei! Beklager at jeg ikke har sett kommentaren før nå, men de er fra Bella fliser i Lier, de heter renaissance tror jeg, ivory er fargen. De finnes i tre farger. De på veggen er 30x60 cm.


Klem