Min bloggliste

onsdag 23. mai 2012


FASADE....

    
Her kommer fasade bilde av huset, det er ikke helt ferdig enda, vi har ikke fått opp søylene som vil gjøre prikken over i`en på huset, blir deilig å få skiftet ut de pinglete søylene som står der no. Planen er at søylene skal gå hele veien ned akkurat hvor de andre står no bare helt ned til bakken. Det tror jeg bli utrolig bra.
Jeg og Ole har gjort en bra deal, han får velge det meste ute og jeg står for valgene innendørs, synst det var en god løsning. Heldigvis så har vi nokså lik stil, så vi er stort sett enig om det meste, det er deilig.


Legger også ved et gammelt bilde av stuen, jeg var oppe der i går og det var umulig å få tatt noen bra
bilder, hvitevarer og kjøkken står over alt. Men her ser dere litt hvordan vi har tenkt.
På det øverste bilde ser dere en gipsvegg, alle som er innom lurer alltid på hvorfor vi har satt den opp, Grunnen til det er at vi ønsket en fin sofa og en tv sofa i stuen, så da skal tv sofaen stå bak denne og da blir det finsofaen som vises når du går inn i stuen, syns det er kjekt å sleppe å møblere rundt tv`en. Så på det nederste bilde så kommer tv på høgre side av vinduet og finsofaen helt til venstre for vinduet.  Fargen vi har valgt i stuen heter Kalk, som er en grå farge med et lite touch av beige, så den oppfattes både varm og kald. En veldig enkel farge som passer til det meste. Vi har brede lister rundt vindu, golv og tak så da kommer de bedre fram når det er litt nyanse forskjell fra vegg og lister. Ole lista mye i helgen så nå begynner det å komme til sin helhet, herlig!! 

Godt med en liten pause fra solen, skal ikke klage når endelig finværet som vi har venta på endelig har komt, men det tar litt tid å venne seg til denne varmen( 26 grader i skyggen )-Linda-


2 kommentarer:

Cathrine sa...

Fint hus Linda. Hold gjesterommet klart :)

men du? Fått deg ny mann? Hvem er Ole M? :)

Fridas lille hjem sa...

hahaha, ja såg det ikke før du sa det! glede meg til å kunne tilby et skikkelig gjesterom :)