Min bloggliste

torsdag 31. mai 2012

YEAH, NÅ ER KJØKKEN MONTERINGEN I GANG...


Og det triste er at jeg får ikke sett det ferdig før vi kommer hjem på lørdag, vi reiser jo til syden imorgen. Dette kjøkkenet er det jeg har gledet meg mest til og er mest spent på.Tror jeg må få noen til 
å reise opp å ta bilder for meg, jeg er så spent, vist jeg får bilder så skal jeg dele det med dere neste uke. Nå ligger vi godt plantet i sengen på hotellrommet, vi flyr imorgen tidlig fra stavanger, tuppa ligger søtt å sover, ho var hels skutt stakkar liten, har vært en hektisk dag i dag. Vi har vært på ikea og bestilt innredning til både garderobe og walk in closet, pøøhhh... godt å stryke en ting til av lista. Jeg skal vise dere siden hvordan vi har tegnet det.Hyllen har jeg vist dere før, men litt usikker på hvilke tapet jeg skal velge å ha inni, hva syns dere?

Det er jo et hav av tapeter å velge i, må si jeg har vært svak for pip tapetene ganske lenge, men 
blomstrete mønster er jo også ganske søtt.Det blir ikke så mye blogging neste uke,da er det ferie og fri fra det meste, det skal bli fantastisk.  Jeg og mannen har kun tilbringet søndagen sammen de siste mnd så det skal bli godt med en hel uke med bare familie og kjærestetid, det skal nytes.Men jeg skal stikke innom å si hei og si hvordan det ligger ann både i huset og nedi varmen så får dere kose dere imens.
                                                              


                                                                   Ha det fint så lenge!
                                                                                  


                                                                           -Linda-


4 kommentarer:

Anonym sa...

alle tre tapetene var utrolig fine! men holer kansje en knapp på enten den øverste eller den nederste. kjempe fine farger i den nederste :) vanskelig valg!

My Dream sa...

god tur til syden land!! :) jeg liker den fugle tapeten veit du, den har jeg jo på kjøkkenet selv... hehe... :)
Prøver å legge meg til som følger på bloggen din, får feil melding, prøver igjenn litt seinere.... fin blogg, nydelig hjem.

Klem fra Diana :)

Fridas lille hjem sa...

Ja, jeg har sett den tapeten du har på kjøkkenet, det var så koselig med den tapeten der syns eg, takk for det :-) glede oss til innflytting no :-) Gratulera med Wilma og, koslig det blei jenta :-)

Fridas lille hjem sa...

Ja, jeg tror det blir en av de :-) det var den øverste jeg tenkte på først, så det blir mest sannsynlig den, alltid kjekt med andré sine meninger og, det blir mange valg å ta :-)