Min bloggliste

onsdag 20. juni 2012BEDROOMS

Hei alle dere gode lesere, nå sitter jeg her svett og god etter dagens treningsøkt på Frisk. Det er en herlig følelse og komme hjem fra trening, man får så utrolig mye energi og overskudd av trening. Gleder meg til det blir mer tid til sånt fremover.

I går kom jeg hjem fra Odda, og måtte selvfølgelig opp i huset å kikke litt, da hadde snekkeren min gjort en utrolig god jobb sjølv om det ble mye som ble utsatt. Vi hadde ikke kjøpt nok gulv så da måtte vi vente med å sette i dører og liste. Men det skal gjøres nå i helga. Litt homper underveis må man vel rekne med, sjølv om det er så kjedelig når man er så nærme. 


Nedenfor ser dere det ene soverommet, som også kommer til å bli brukt som et kontor. Det er et gjestesoverom foreløbig sjølv om det ja, ser ut som jeg har malt et gutterom,haha! Vist dere ser på det øverste bilde ser dere hvordan jeg trodde den skulle bli, og på de nederste bildene ser dere hvordan den ble, ganske mye skarpere. Så det er så forskjellig fra hjem til hjem når det gjelder farger. Det har mye å si på lyset hvordan den blir, men jeg har valgt å gi det en sjans, med hvite møbler, kanskje blande inn litt linfarger i natur og brunt så velger jeg å tro at det kommer til å bli ganske fint tilslutt. Man må hvertfall prøve litt.
Her på Frida sitt rom er jeg superfornøyd med fargen. Den ble helt perfekt og akkurat som jeg hadde tenkt, ingenting er bedre enn det. Frida kikker inn døren på det nye soverommet sitt ser dere.
Ikke lenge igjen før jeg kan begynne med innredningen her, og høgt på listen står kili senga.. *Ikkkk* den er dyr, men kanskje verdt det?

Da var det faktisk lalletid her i huset snart, jeg har en morgenfugl av en datter så her starter dagen tidlig og ender tidlig. Så dere får ha en fabelaktig kveld videre. 


Klem fra Linda

4 kommentarer:

Nina sa...

kansje det blir en liten babygutt til tante neste gang ;) då passse jo fargen perfekt! hihi.
neida, du er kjempe flink søss, komme til å bli strøkent når dåkke blir ferdig :) glede meg til å se!

Fridas lille hjem sa...

Takk, ja det blir nok bra :) håpe du og Erlend får tid til et besøk snart, det hadde vært koslig :)

Nina sa...

Ja det håpe eg og vi får tid til :-) hadde vert veldig koselig!

Anonym sa...

Eg syns veggene blei kjempe fine uanstt Linda. Nydelig gulv forresten! :)
Klem fra Astrid