Min bloggliste

søndag 17. juni 2012
GAMMEL OVN MED SJEL!

Håper dere har hatt en fin helg, helga har gått så utolig fort. Vips så var det søndag igjen. Vi har fått lagt en del gulv i kjellerstuen, så det er herlig å se. Vi hadde ikke nok så vi mangler til et soverom, skal vise dere når alt er finito. No er jeg hjemme hos foreldrene mine i Odda, jeg har en vennine som har fått ei lita jente for noen dager siden. Åhh, glede meg til å få hilse på lille nurket.

Hjemme i kjelleren så står denne vakre skapningen. Kanskje ikke så vakker nå, men når vi får pusset og stelt den så kommer den til å bli utrolig fin. Nede i kjellerstuen er det lagt opp til at vi kan ha en ovn. Siden pipen går hele veien ned fra 2 etasje.Vi har ikke bruk for det siden vi har oppe, men det blir mer en pynteovn så der vil jeg ha denne. Ikke bare er det en ovn, men det er en ovn med sjel. Denne brukte oldeforeldrene mine da de levde. Syns det er utolig kjekt å kunne bruke ting som kommer fra familie. Da betyr det så mye mer. 


Denne ovnen har stått i kjelleren hos foreldrene mine i nesten 10 år, det er ingen av oss søstrer( jeg har 2) som har hatt plass til den enda, far min har hatt lyst å bli kvitt den en stund siden den tar ganske mye plass i kjelleren, men jeg er veldig glad for han har tatt vare på den så lenge. For no skal den få flytte inn hos meg. Vi har målt å sett at det skal passe, så vi får håpe det blir bra når den kommer på plass.

Ha en kjempefin søndag videre dere!

-Linda-

2 kommentarer:

My Dream sa...

kjempe flott, skal dere da den i den fargen eller skal dere ha den slik?? Nyyyyydelig ovn... :)

Fridas lille hjem sa...

Nei, vi skal ikke ha den sånn som den ser ut no, den skal bli heilt svart igjen, vist det var det du meinte? Ja, eg glede meg veldig til å få den på plass, håpe den ikkje blir for stor nede i kjellaren, tvi tvi :)