Min bloggliste

mandag 11. juni 2012RHODOS..

Her kommer noen bilder fra ferien vår. Hotellet er virkelig til å anbefale til småbarnsfamilier. Her har du alt på en plass. Mangen basseng å velge i, både for store og små. Masse aktivitetar og eget badeland inne på området. Det var nytt i år og er gratis for de som bor der. Det som er negativt er at det ligger litt på utkanten og sjølve sentrum der hotellet låg var veldig lite. Tror hotellene der nede satse mest på all inclusive, så de fleste oppholder seg mest på hotellene. Det var undeholdning hver eneste kveld, så det var nok å se å gjøre. Men for våres del så tror jeg det blir Rhodos by neste gang vi reiser, der var det fantastisk fint syns jeg. Synd at kameraet mitt gikk tomt for batteri akkurat den dagen så jeg har ikke mangen bilder å vise derfra.


 På det første bilde ser dere bassengområdet, det er tatt fra terrassen fra rommet vårt,så vist dere skal reise dit noen gang så ville jeg anbefale dere å få et rom litt oppe i høyden så dere har litt utsikt, det er mangen leiligheter som er mark leiligheter, og da ser du nesten ingenting. Så det er verdt noen ekstra kroner. På bilde under ser dere resturanten hvor vi spiste, det var like stort ute som inne. Så her var det mangen servitører i sving, det var utrolig masse folk for å være så tidlig i juni.


 Frida viste seg å være ei skikkelig badeløve, storkoste seg i bassenget. Og pappen som ikke er så glad i å sole seg så  syns han det var ypperlig å kunne herje litt med tuppa vår.

Vi ble litt lei av å bare være på hotellet så det ble litt farting både til kolymbia sentrum, faleraki og Rhodos by.
 Det var ikke bare småbarn som lekte seg i badeland.
Her var et bildedryss fra ferien vår. Skal opp i huset å ta litt bilder av vaskerommet senere. Så skal dere få  se hvordan vi har tenkt med innredninggen.


-Linda-

Ingen kommentarer: