Min bloggliste

tirsdag 19. juni 2012


FORTSETTELSE AV SØSTER HANNE SITT HJEM


Hei og hopp! Da var det tid for litt blogging igjen. Da var jeg tilbake til bygda Etne igjen,var oppe i huset i dag og litt har skjedd siden sist, tok litt bilder som jeg tenkte å vise dere imorgen, ÅHHH.. 3-4 uker til så er vi inne. Wee, jeg blir så glad av å tenke på det. 


Nedenfor ser dere bilde av badet slik det såg ut før.

Voilaaa ( er det sånn det skrives, haha :) ?),
Totalt forandret, før var det Wc for seg selv og Bad m/dusj utenom, men de slo ned veggen og fikk en helhet med alt i et, syns de fikk en utrolig fin løsning.


Et lite tips når du innreder badet ditt er å tenke på å plassere de fine møblene på den veggen du ser mot når du åpner døren inn på badet. Fek et fint badekar/baderomsinnredning. Vist du ser på bildet under ser du at søsteren min har plassert baderominnredning på veggen du ser mot når du åpner døren og dette gjør badet utolig lekkert og du får et godt inntrykk når du åpner døren, det hadde ikke vært like fint om det var toalettet som var plassert her. Det er veldig lurt å tenke på, det kan jo vær at du engang skal selge også, og da er det ofte mye fokus på kjøkken og bad som er de dyreste rommene i huset.

Toalette er plasser i en vinkel, så vist du står i dusjen så ser du rett på toalettet.


Stua


Lys og fin stue, veggene har hun malt i fargen kalk som er en varm grå farge som kan skinne litt i beige noen ganger. Jeg har hermet og tatt den samme som ho, vi har ganske lik smak når det gjelder interiør, så vi får litt inspirasjon fra hverandre.Som dere ser har hun en hvit sofa og den er i skinn, veldig greit med skinn når sofaen er mye i bruk, slepper man å være så redd for flekker.En gammel skatt som hun fikk tak i på bruktbutikken som hun har malt hvit.Det var noen ord og bilder av Søster Hanne sitt hjem.
Syns det var veldig kjekt at jeg fikk dele det med dere.

Ha en fin kveld videre.


-Linda-


1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelig hjem, lune, fine farger:)