Min bloggliste

mandag 11. juni 2012VASKEROM


Håper dere har hatt en fin start på uken, her har solen skint i hele dag,det er så mye lettere å stå opp om morningen når det er sol ute, og når det er lyst. Tuppa vår er stort sett våken i 6 hal 7 tiden, til tider kan det være hardt å komme seg opp, men nå om sommeren er det egentlig bare herlig,det er utrolig hvor mye mer du får ut av dagen når man starter tidlig.


Guu så jeg gleder meg til å få et stort vaskerom, det skal bli fantastisk, jeg prøver å innbille meg at da blir det så mye kjekkere å vaske klær. Det er jo lov å håpe :). Vi har valgt lidingø fra ikea, vi skal ha 3 garderobeskap fra ikea pax ved siden av innredningen så da matchet lidingø best.  
Planen er at vi skal bruke denne inngangen som bi-inngang. Så ytterklær og skitne arbeidsklær skal oppbevares her. Jeg ønsket meg et koselig vaskerom med en hyggelig atmosfære, så jeg har valgt pip tapet på ene veggen på vaskerommet. 
Her er vaskerommet vårt, det jeg først hadde tenkt var et overskap og resten åpne hyller, syns det er så koselig. Men når jeg fikk tenk meg litt om så er det mer praktisk med tette skaper, slepper jeg støvet som vil legge seg og i tillegg så er det lettere å oppbevare ting og tang i tette skaper, når det er åpne hyller vil man gjerne at det skal se fint ut.  Er glad jeg klarer å omstille meg av og til å tenke litt på det praktiske, man skal jo faktisk bo der.  


Ved siden av vaskeromsinnredningen skal vi ha slike skap som vises på tegningen over, de med sprosser i. Ole syns de var fine så da fikk han velge det, og jeg er enig. Fint å bryte det litt siden alle overskapene er tette så da virker det litt lettere å få sprosser i garderobeskapene

Ikea pax er genialt, du får det akkurat som du vil. Og passer ikke målene så har de alltid en lur løsning til deg.


Det er meningen at vi skal ha tapet på den ene langveggen som ikke vises på den første tegningen. Jeg har malt de andre veggene i den blåfargen som er grunnfargen i tapeten. Litt usikker på om jeg skal tapetesere over dørene også, eller kanskje jeg bare skal ta hele rommet :) Jeg er hvertfall veldig fornøyd med fargene der inne. Vi har brune fliser på gulvet. Jeg fikk ikke tatt flere bilder i dag, så dere får se det senere. 
Innredningen kommer i slutten av juni,alt er klart der inne, det er kun å tapetesere igjen.


Håper dere liker det, og har dere noen mening om hvor mye jeg skal tapetesere der inne så
har jeg lyst å høre, er veldig usikker på hva som blir finest.


-Linda-

1 kommentar:

Anonym sa...

Glede meg til og se vaskerommet ferdig.. Nydelig tapet..