Min bloggliste

fredag 22. juni 2012
MASTER BEDROOM

Da var det helg igjen, fredag er jammen meg den beste dagen i uka. I helgen kommer foreldrene mine bort. en pappa som er en alt mulig mann og en mor som kan passe Frida gullet så tror jeg dette blir en effektiv og morsom helg. Syns det er kjekt å få være med, man lærer jo utrolig mye i en sånn byggeprosess. Så da håper jeg at det er mye kjekt å vise dere når helga er omme. 

Her ser dere, jeg har vært med på mye, på mye jeg ikke kan,haha! Jeg har en snekkermann som elsker å få meg til å prøve ting jeg egentlig ikke vil eller syns er skummelt,sånn som denne store skumle saga, men jeg må innrømme at jeg liker det også, godt å få tøyet grensene litt man trenger å få et spark i rumpa av og til.Da er the maste bedroom ferdig, gulv lagt og døra er satt inn i dag. Og vet dere hva, neste uke kommer senga, yeah. Glede meg :) vi har ikke skaffet madrasser enda da, så det må jeg finne.


Velkommen inn!

Vi har malt soverommet to ganger, men den siste vi malte erTeblomst og det er den dere ser. Jeg tror ikke jeg vet helt hvilke farge jeg var ute etter, men dette er hvertfall en lys og fin farge. Skinner både i varmt og kaldt.


Dør inn til walk in closetJeg har vist dere sengen før, men gjør det igjen. Den er så lekker :)Da ønsker jeg dere en fabelaktig helg, kos dere masse!


-Linda-


3 kommentarer:

Anna sa...

Så flink du er snuppa! :) Blir knall fint. Gleder meg til å komme på besøk ;)

Tomines hjem sa...

gleder meg veldig til å se huset og soverommet helt ferdig. sengen er virkelig en drøm...

Fridas lille hjem sa...

ja, den er fantastisk :) Den kommer opp til helgen. Gleder meg til første natt i den sengen.